E-learning SUPERLEKKERBEZIG

Weet jij wat je moet weten over veilig werken met voedsel in de supermarkt en de CBL Hygiënecode? Deze e-learning helpt je om de benodigde basiskennis over deze onderwerpen te krijgen. Met deze kennis ben je in staat om de regels voor voedselveiligheid in de praktijk toe te passen!

In de e-learning leer je

  • wat de CBL Hygiënecode inhoudt;
  • welke regels belangrijk zijn voor de persoonlijke hygiëne;
  • welke procedures gevolgd moeten worden voor reiniging en desinfectie;
  • waarom afvalverwerking belangrijk is voor voedselveiligheid;
  • welke processtappen er nodig zijn om ‘voedselveilig’ te werken;
  • wat de betekenis van TGT en THT (en het verschil) is;
  • wat werken volgens de FIFO-methode inhoudt;
  • wat het belang is van de juiste temperatuur hanteren;
  • welke beheersmaatregelen er zijn om voedselveilig te werken.

Alle medewerkers kunnen deze training gratis volgen. De e-learning kan hier gestart worden.

Start hier de training