Basiscursus 'Kaas verkopen'
In uw winkel staat de klant centraal. En een goede verkoper staat dicht bij de klant! Kennis van kaas is voor uw medewerker van groot belang. Zo kan uw medewerker uw klant overtuigen van de overheerlijke lekkernijen uit het assortiment van uw winkel. Natuurlijk geeft dit ook extra plezier en voldoening.
Inhoud van de cursus
Vakcentrum Foodspecialiteiten organiseert in samenwerking met Annelies van den Ende van opleidingsinstituut Cheese of Course de cursus ‘Kaas verkopen’.
Wilt u uw klanten optimaal van dienst kunnen zijn? Train uw personeel! Zorg voor plezier en vakinhoudelijke kennis in het werk van u en uw mensen! Vakcentrum Foodspecialiteiten biedt u de mogelijkheid om uw personeel (bij) te scholen tot een kennisrijke en klantgerichte medewerker.
Wat wordt er behandeld in de cursus?
- Bereidingswijze van kaas
- Vetgehalte en gezondheidsaspecten
- Rijpen, affineren, chambreren van kaas
- De verschillende soorten kaas, Hollandse en buitenlandse kazen
- De snijwijze van alle soorten
- De presentatie van kaas
- Proeven van kaas
- De toepassingen van kaas
- HACCP werkwijzen en kwaliteitsaspecten
Daarnaast worden er in de training verkoopargumenten gegeven, die voor de medewerkers handvatten zijn om op een leuke manier de consument met net dat stukje extra naar huis toe te laten gaan.
Met andere woorden; professioneel en commercieel bezig zijn met kaas! Kortom, een hele nuttige en goede ervaring voor uw medewerkers.
Tarieven
De cursusprijs bedraagt per persoon € 395,- voor leden van het Vakcentrum en € 465,- voor niet leden. Deze prijzen zijn exclusief BTW maar inclusief cursusmateriaal.
De cursus wordt gegeven in Woerden bij het Vakcentrum en bestaat uit vier avonden van 19.00 uur tot 21:30 uur.
Kijk voor cursusdata in de agenda.
* Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren.