Cursus 'Kaas verkopen'

In een winkel draait alles om de klant. En om de klant goed te kunnen bedienen, is het belangrijk dat uw medewerkers kennis hebben van kaas. Op die manier kunnen zij uw klanten overtuigen van de heerlijke lekkernijen in uw assortiment. Het geeft hen ook meer plezier en voldoening in hun werk. Daarom organiseert Vakcentrum Foodspecialiteiten in samenwerking met Annelies van den Ende van opleidingsinstituut Cheese of Course de cursus 'Kaas verkopen'.

Informatie

maandag 4 november 2024
19:00 - 21:30
Vakcentrum (Blekerijlaan 1, 3447 GR WOERDEN)

De cursus wordt gegeven in Woerden bij het Vakcentrum en bestaat uit vier avonden van 19.00 uur tot 21:30 uur. De prijs voor de cursus bedraagt €395,- per persoon voor leden van het Vakcentrum en €465,- voor niet-leden. Deze prijzen zijn exclusief btw maar inclusief cursusmateriaal.

De cursus behandelt onderwerpen zoals:

  • de bereidingswijze van kaas
  • het vetgehalte en de gezondheidsaspecten
  • het rijpen, affineren en chambreren van kaas
  • de verschillende soorten kaas (zowel Hollandse als buitenlandse kazen)
  • de snijwijze van alle soorten
  • de presentatie van kaas
  • het proeven van kaas
  • de toepassingen van kaas
  • en HACCP werkwijzen en kwaliteitsaspecten

De cursus start op 4 november met vervolgbijeenkomsten op 11, 18 en 25 november.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus? Mail naar info@foodspecialiteiten.nl met daarin aangegeven de firmanaam, de namen van de cursist(en) en de e-mailadressen.

Gepubliceerd: vrijdag 4 oktober 2024