Nationale Kaasweek
De Nationale Kaasweek heeft tot doel om deze kaasspecialisten in het zonnetje te zetten, omdat deze ambachtelijke mannen en vrouwen altijd aan u denken en zelden aan zichzelf. Nederland en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van de melk van Hollandse koeien maken wij de allerlekkerste kazen! Wist u trouwens dat er 10 liter melk nodig is om 1 kilo kaas te maken?
Steun de kaasspecialist
Waarom u de kaasspecialist zou moeten blijven ondersteunen? Heel simpel, alleen hier kunt u terecht voor de echte kennis van de herkomst van het product, bereiding van het product en de juiste bewaaradviezen. Maar ook voor de juiste adviezen voor een lekkere kaas of mooie borrelplank al dan niet met begeleidende dranken. En niet te vergeten de absolute kennis van allergenen en dieetwensen. Kortom, alle informatie en kennis is te vinden bij uw kaasspecialist.
Contact
Voor meer informatie neem contact met ons op:
Nationale Kaasweek
Blekerijlaan 1
3447 GR Woerden
T 0348 419 771
E info@foodspecialiteiten.nl
Contactpersonen
Evelien de Ruijg
Saskia Brattinga
Sponsors
Volg ons op Social Media
Blijf op de hoogte van de Nationale Kaasweek via onze social media kanalen.